Hallonmuffins

Hallonmuffins
Ca 12 st 225 grader

50 g mjölfritt margarin
3 ägg
2 dl socker
4 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
2 msk vanlijsocker
2-2,5 dl hallonsylt

Smält smöret och låt svalna. Rör ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt smöret i äggblandningen. Häll i mjölblandningen under omrörning. Häll sylten och blanda försiktigt.
Fyll formarna ungefär till hälften och grädda i ca 10 minuter
Ta ut muffinsarna och låt svalna.

Glasyr:
5 dl creme fraisch (fet)
3 msk vaniljsocker
Rör ut vaniljsockret i creme fraichen och smaka av.

Ät och njut!

(ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilden)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0