18 Juni 2014 - Student

I torsdags had L sin student och här ser ni tårtorna som hon fick. Hon har gått ett hundprogram och jag ville därför ge henne tårtor som visade på detta. Det blev mycket uppskattat både utseendemässigt och i smaken :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sätta igång att baka kladdkaka med chokladglanche för på lördag fyller mitt stora hjäta år och imorgon ska han bjuda på fika på sitt jobb. 

5 Juni 2014

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här igen, men oj så mycket som har hänt. Sist jag skrev var det första advent och jag hade bland annat bakat en Julstubbe. Bara för skoj skull skickade jag in det receptet till en tävling på Mildas hemsda, och gissa vad? JAG VANN! Så förra veckan kom en röd KitchenAid på posten och framåt jul kommer mitt recept finnas med i Mildas receptbok, Det ni!
 
Min nya KitchenAid
 
 
 
Det vinnande bidraget :)
 
Är för övrigt inne i en tårtbakarperiod. Blir väl så när nästan alla fyller år på våren/sommaren. Tänkte därför dela med mig av mina två senaste tårtor. Nästa vecka tar L studenten, och jag har fått äran att fixa tårtorna. Bilder på det kommer nog också senare :)
 
 
Min födelsedagstårta. En chokladbollstårta med vaniljkräm
 
 
 
Mammas födelsedagstårta. Päron, choklad och kokos i en fantastisk kombination.
 
Har dessutom köpt mig ett våningstårtefat som jag använde vid Es födelsedag, men har tyvärr ingen bra bild på just tårtan...
RSS 2.0