Nougatkakor och minibullar

 
Idag blev det nougatkakor med mycket gott resultat :)
 
 
har dessutom mumsat på minibullar som jag gjorde här omdagen, då blev det en sats med bananfyllning och en med klassisk kanelfyllning. inser dock nu när dom är slut att jag glömt ta bild, men dom kommer göras fler gånger så bild kommer i framtiden :)
 

Oj nu blev det fel...

Fick en beställning idag på frallor, dock var de inte glutenfria (och borde inte stå med här, jag vet) men är ändå nöjd med resultatet och tydligen var de goda :)
 
 
 

Tupperwareparty

Precis som rubriken avslöjar va jag på Tupperware party igår. Köpte en handvisp och en Cupcake-förvaringsbox. LÄNGTAR redan tills jag får hem dom!!
 
 
 
 
 

Havre och morotsbröd

Finns det något bättre än nybakat bröd till frukost? Älskar verkligen den ljuvliga doften. Det är helt klart värt att gå upp lite tidigare ibland bara för att få uppleva denna underbar start på dagen.
 

Det blå guldet och en nyhet

Världens bästa farmor och farfar var i skogen och plockade massa blåbär åt mig idag, så nu har jag så jag klarar mig hela vintern :)
 
 
Fick för mig att experimentera lite idag med. Äppelmuffins kändes lockande, så tog lite av varje av det som fanns hemma. Dom blev goda med stark smak av äppeljuice. Nästa gång ska jag dock testa att ha i lite mindre mjöl och eventuellt lite vaniljsocker med.
 

Ändrade planer :)

Hade tänkt att både baka bröd och äppelmuffins idag, men livet blir inte alltid som man tänkt sig. Vaknade av att jobbet ringde och jag fick hoppa in extra några timmar. Åkte sedan till mamma, min räddning i vått och torrt, som ställt upp och varit barnvakt. Blev kvar en stund och plötsligt hade det blivit kväll. Nu sitter jag här med ett glas rött i handen och äter Buffalos kycklingklubbor. Inget bröd är bakat och inga äppelmuffins blev det. Men livet går inte under för det. Kan baka en annan dag. Nu ska jag njuta av fredagskvällen, hoppas ni har det lika bra som jag.
 

Uppe med tuppen!

På dagens schema står plugg plugg plugg.... Bäst att se till att få i sig lite frukost så att man orkar med dagen!
 
 

Tacopaj

 
Ikväll blev det tacopaj, eller något liknande, med mina älsklingar. Gott men väldigt mättsamt :)

REKLAMDAGS

RSS 2.0