fika-piroger

Idag blev det piroger med banan, blåbär och kokos. Förutom att jag egentligen inte tycker om banansmaken så blev det lyckat :)

choklad och jordgubbstårta

Blev tydligen ett lyckat resultat trots allt :) men med världens sötaste hjälpreda måste det ju bli bra ♡

hur ska detta gå.?

Är lite smått nervös. Har en beställning på en födelsedagstårta till imorgon och har fått helt fria fingrar. Kul tänkte jag, då kan jag ju testa nått av alla recepten jag kommer på under sömnlösa nätter. Tyvärr har jag inte hunnit testa detta tidigare så just nu står ett helt nytt expiriment i ugnen som jag hoppas går vägen, annars måste jag åka och akuthandla för att försöka få ihop något nytt ;P Håll alla tummar!

pizzabullar

Igår gjorde jag 2 satser pizzabullar, den första fyllde jag med köttfärs och den andra med kyckling, bacon och ost. När jag kom hem idag var dom slut... antar att dom var goda i alla fall :)

chokladmuffins med toblerone

"Snälla du, kan inte du baka muffins som jag kan ta med och bjuda på imorgon?" Hur skulle jag kunna tacka nej till en sådan fråga? Sagt och gjort, det fick bli stora chokladmuffins med toblerone. ♡
50 gram margarin 2 ägg 1,2 dl socker 2,5 dl glutenfritt mjöl 2 tsk bakpulver 1 msk vaniljsocker 3 msk kakao O.5 dl vatten 1 dl riven eller hackad toblerone Smält margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en bunke och rör sedan försiktigt ned mjölblandningen i äggsmeten. Tillsätt margarin och vatten. Vänd ner tobleronen och fördela sedan i muffinsformar (9 stora eller 15 mindre är vad jag brukar få). Grädda i 125 grader ca 10 minuter.
RSS 2.0